Paardenmelk

 

Het drinken van paardenmelk moet je zien als een kuur. Als je met de kuur begint, moet je hem vanzelfsprekend afmaken om het gewenste resultaat te bereiken. Wij adviseren dagelijks 250 ml. (dat is de maat van het bakje dat wij leveren) op te drinken. Bij extreem gevoelige darmen of maag raden wij aan deze hoeveelheid in het begin te halveren en daarna langzaam op te bouwen tot de 250 ml. per dag.

Het beste is de melk gewoon te drinken tot je merkt dat er geen verbeteringen meer optreden en je de melk dus eigenlijk niet meer nodig hebt. Je moet dan even langzaam afbouwen en desgewenst kun je dan stoppen.

Veel mensen blijven na de kuur toch zo'n 250 tot 500 ml paardenmelk per week drinken om het behaalde resultaat te behouden.

Let op: VERHIT DE MELK NOOIT!!

Wij leveren de melk bevroren in een pakket zodat je genoeg voor 28 dagen kunt opslaan in je vriezer.Heb je maar een kleine vriezer dan hebben wij ook pakketten van 2 weken (14 bakjes). Je kunt de melk het beste een dag van te voren uit de vriezer halen en in de koelkast zetten om het te ontdooien.

Wij hebben nu ook paardenmelk in poedervorm. Dit is verpakt in bakjes van ong. 140 gram. Van zo'n bakje doe je 1 week. Per dag neem je 6 theelepeltjes poeder die je door de vla of andere dingen kunt doen. Ook kun je de poeder aanmaken met lauw water en de paardenmelk zo opdrinken. Erg makkelijk als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en de bevroren paardenmelk dus niet mee kan nemen, je een een kleine diepvries hebt of niet in de gelegenheid bent om ons iedere 2 weken te bezoeken. De poeder is ook gemakkelijker te bewaren, omdat deze niet per se in de diepvries hoeft. Als u ver weg woont en toch onze melk wilt gebruiken, kunnen wij de poeder per post in zakjes opsturen.