"De bonte hoeve"

Zorgboerderij / Paardenmelkerij

Aangeboden cobs

Op onze paardenmelkerij hebben wij regelmatig irish cobs te koop. Hieronder staan de cobs die direct weg mogen en wij dus niet meer nodig hebben om de merrie's te melken. Doordat bij ons de veulentjes dagelijks meerdere keren in de hand komen zijn ze erg braaf en niet bang, zo zijn ze niet bang voor tractors en dergelijke en kunnen zowel goed alleen op stal staan als in de groep lopen. Omdat ze op latere leeftijd, vaak 7 tot 10 maanden oud, pas worden gespeend door hun eigen moeder, hebben ze geen verlatings angst en zijn ze goed gesocialiseerd.

Vanaf 2015 móeten alle hengsten die ter keuring worden aangeboden op de hengstenkeuring PSSM1 vrij zijn (PSSM n/n), wij hebben al onze paarden getest zodat u weet of uw toekomstige hengst naar de keuring mag ja of nee. De uitslagen kunt u bij ons inzien. (ook de merries die te koop zijn zijn getest)

Als u interresse heeft, of informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen via tel: 0416 - 343633. U kunt dan een afspraak maken om uw keuze in het echt te komen bewonderen op Hogevaart 85 in Sprang-Capelle (5161 PM) en ervaren hoe braaf onze paarden zijn.
Mailen kan ook : conny@debontehoeve.nl.

Dorcha, dochter van Cheana en Zidane

VERKOCHT

2de Premie

Dorcha is een lief zwart merrietje. Dorcha is geboren op 19 juli 2012. Haar vader is onze eerste premie STER preferente hengst Zidane van de bonte hoeve (vaders vader: sterhengst Subliem). Haar moeder is tweede premie merrie Cheana van de bonte hoeve, Dorcha is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, zij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Zij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. In augustus 2015 zijn we begonnen met haar voorzichtig in te gaan rijden, longeren doet ze al super goed en reageerd goed op stem. Dorcha wordt ongeveer 1 á 2 keer per week een half uurtje bereden. We gaan op ons gemak verder met haar beleren maar overhaasten niets, ze is nog jong genoeg. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.37 uitkomen (geschat) PSSM1: drager (n/P1)

   

Maxen (ruin), zoon van Britt en Zidane

EERSTE PREMIE

Maxen is een lieve heterozygoot zwartbonte ruin. Maxen is geboren op 17 april 2013. Zijn vader is onze eerste premie STER PREFERENTE hengst Zidane van de bonte hoeve (vaders vader: sterhengst Subliem). Zijn moeder is eerste premie STER PREFERENTE merrie Britt van de bonte hoeve, Maxen is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij is op 10 april 2016 goedgekeurd door het ICS stamboek voor de dekdienst. Hij kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Maxen heeft in het verleden een paar merrie's gedekt maar is op 7-7-2017 geruind omdat het voor ons lastig is om 3 dekhengsten aan te houden terwijl we ze toch allemaal lekker in de weide willen houden voor voldoende beweging en sociale contacten. Maxen blijft sowieso bij ons staan tot hij volledig hersteld is van zijn castratie. Maxen is al zadelmak en we zijn bezig om hem verder door te beleren. Zijn schofthoogte is nu 1.47 mtr. PSSM1: vrij (n/n)

Hieronder 4 van de nakomelingen van Maxen, mooie veulens met mooie aftekeningen, Maxen bezit dus ook de vosfactor.

Galvin (ruin), zoon van Teagan en ZidaneGalvin is een lief heterozygoot bruinbont ruintje met 1 BLAUW OOG. Galvin is geboren op 23 april 2013. Zijn vader is onze eerste premie STER preferente hengst Zidane van de bonte hoeve (vaders vader: sterhengst Subliem). Zijn moeder is eerste premie STER merrie Teagan van de bonte hoeve, Galvin is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.44 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n)

In 2016 zijn we voorzichtig begonnen met het inrijden van Galvin, we doen dat altijd op ons gemakje en niet overhaast, alles op zijn tijd. Galvin vind het super leuk om te doen en ook al vind hij iets eng of schrikt ergens van, hij gaat er niet vandoor. Galvin is een lieve, brave jongen.

  

Devony, dochter van Madra en Zidane

VERKOCHT

1ste premie STER

DAGKAMPIOEN 2014 / BESTE MERRIE 2017

Devony is een lief zwart merrietje. Devony is geboren op 12 april 2014. Haar vader is onze eerste premie STER preferente hengst Zidane van de bonte hoeve (vaders vader: sterhengst Subliem). Haar moeder is tweede premie merrie Madra van de bonte hoeve (moeders vader is Maestro), Devony is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, zij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Zij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.53 uitkomen (geschat) PSSM1: drager (n/P1)

Blainey (ruin), zoon van Orla en Zidane

1ste veulenpremie

Blainey is een lieve heterozygoot zwartbonte ruin met 2 BLAUWE OGEN. Blainey is geboren op 3 mei 2014. Zijn vader is onze eerste premie STER preferente hengst Zidane v/d bonte hoeve (vaders vader: sterhengst Subliem), Zijn moeder is eerste premie STER merrie Orla van de bonte hoeve. Blainey is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.46 uitkomen (geschat) PSSM1: drager (n/P1)

Doogan (ruin), zoon van Kyra en Zidane

VERKOCHT


Doogan is een lieve zwarte ruin. Doogan is geboren op 13 augustus 2014. Zijn vader is onze eerste premie STER preferente hengst Zidane van de bonte hoeve (vaders vader: sterhengst Subliem). Zijn moeder is eerste premie STER merrie Kyra van de bonte hoeve, Doogan is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.44 uitkomen (geschat) PSSM1: drager (n/P1).

Morella, dochter van Rowena en Hilko

2de veulenpremie

Morella is een lief zwartbont heterozygoot merrietje. Morella is geboren op 20 april 2015. Haar vader is onze eerste premie PREFERENTE hengst Hilko van de bonte hoeve. Haar moeder is tweede premie merrie Rowena van de bonte hoeve, Morella is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, zij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Zij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.52 uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

Nola, dochter van Teagan en Hilko

1ste veulenpremie

Nola is een lief zwartbont (50% kans op homozygoot bont TT) merrietje met 2 BLAUWE OGEN, zwarte staart en twee zwarte oortjes. Nola is geboren op 28 april 2015. Haar vader is onze eerste premie PREFERENTE hengst Hilko van de bonte hoeve. Haar moeder is eerste premie STER merrie Teagan, Nola is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, zij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Zij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.48 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n)

Coran (ruin), zoon van Shannagh en Jordy

2de veulenpremie

Coran is een lieve zwartbonte ruin met 2 MOOIE BLAUWE OGEN. Coran is geboren op 27 juni 2015. Zijn vader is PREFERENTE eerste premie STER hengst Jordy van de bonte hoeve(vaders vader is Ster Preferente hengst Dublin). Zijn moeder is tweede premie merrie Shannagh van het Prinssenhof, Coran is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.48 uitkomen (geschat) PSSM1: n/P1 (drager).Faylinn, dochter van Cheana en Jordy

2de veulenpremie

Faylinn is een lief zwartbont merrietje. Ze is geboren op 7 augustus 2015. Haar vader is onze Ster preferente hengst Jordy van de bonte hoeve. (vaders vader is Ster Preferente hengst Dublin)Haar moeder is tweede premie merrie Cheana van de bonte hoeve, Faylinn is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, zij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Faylinn loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.48 uitkomen (geschat)  PSSM1: vrij (n/n)

Eila, dochter van Cailin en Jordy

VERKOCHT

1ste veulenpremie

Eila is een lief heterozygoot vosbont merrietje. Ze is geboren op 6 september 2015. Haar vader is onze STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve. (vaders vader is Ster Preferente hengst Dublin) Haar moeder is eerste premie merrie Cailin van de bonte hoeve (moeders vader is Ster Preferente hengst Maestro), Eila is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, zij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Zij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.52 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n).

Flynn, zoon van Madra en Jordy

VERKOCHT

1ste veulenpremie

Flynn is een lief voskleurig hengstje. Hij is geboren op 9 september 2015. Zijn vader is onze STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve (vaders vader: Ster Preferente hengst Dublin). Zijn moeder is tweede premie merrie Madra van de bonte hoeve (moeders vader is Ster Preferente hengst Maestro), Flynn is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.50 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n)

Buckley (ruin), zoon van Kody en Jordy

1ste veulenpremie

Buckley is een lieve zwartbonte ruin. Hij is geboren op 18 september 2015. Zijn vader is onze STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve (vaders vader: Ster Preferente hengst Dublin). Zijn moeder is eerste premie STERMERRIE Kody van de bonte hoeve (moeders vader is eerste premie Preferente hengst Zidane), Buckley is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.48 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n)

Nevan, zoon van Donna en Hilko

VERKOCHT

2de veulenpremie

Nevan is een lief heterozygoot buin bont hengstje. Nevan is geboren op 22 februari 2016. Zijn vader is eerste premie  PREFERENTE hengst Hilko van de bonte hoeve. Zijn moeder is tweede premie merrie Donna van de bonte hoeve (moeders vader onze eerste premie preferente hengst Zidane v/d bonte hoeve), Nevan is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.48 uitkomen (geschat) PSSM1: drager (n/P1)

Haley, dochter van Rosie en Jordy

1ste partbred premie

Haley is een lief heterozygoot vosbont merrietje. Ze is geboren op 23 maart 2016. Haar vader is eerste premie STER hengst Jordy van de bonte hoeve. Haar moeder is onze haflinger Rosie van de bonte hoeve, Haley is ingeschreven in het ICS Partbred HB1 B, zij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.50 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n)

Quinn, zoon van Luana en Jordy

VERKOCHT

1ste veulenpremie

Quinn is een lief voskleurig hengstje. Quinn is geboren op 30 maart 2016. Zijn vader is onze STER preferente hengst Jordy v/d bonte hoeve (vaders vader: ster preferente hengst Dublin). Zijn moeder is eerste premie STER merrie Luana van de bonte hoeve, Quinn is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.46 uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

Owyn, zoon van Caisy en Jordy

2de veulenpremie

Owyn  is een lief (50%kans op homozygoot) zwartbont hengstje met 2 BLAUWE OGEN.   Hij is geboren op 19 april 2016. Zijn vader is onze eerste premie STER PREFERENTE hengst Jordy v/d bonte hoeve (vaders vader: Dublin). Zijn moeder is eerste premie STER merrie Caisy van de bonte hoeve (moeders vader is onze eerste premie preferente hengst Zidane v/d bonte hoeve en moeders moeder is onze eerste premie STER preferente merrie Britt v/d bonte hoeve), Zodra hij bij ons weg mag is hij ingeschreven in het ICS stamboek HB1,  is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. loopt hij keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is dan geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.55 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij n/n

Rowyn (ruin), zoon van Teagan en Jordy

VERKOCHT

1ste veulenpremie

Rowyn is een lief voskleurig ruintje. Rowyn is geboren op 22 april 2016. Zijn vader is onze STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve (vaders vader: sterhengst Dublin). Zijn moeder is eerste premie STER merrie Teagan van de bonte hoeve, Rowyn is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.44 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n)


Macklyn, zoon van Suus en Jordy

1ste veulenpremie

Macklyn is een lief zwartbont hengstje met 2 MOOIE BLAUWE OGEN. Macklyn is geboren op 15 juni 2016. Zijn vader is PREFERENTE eerste premie STER hengst Jordy van de bonte hoeve(vaders vader is Ster Preferente hengst Dublin). Zijn moeder is eerste premie STERMERRIE Suus van de Lijntse bossen, Macklyn is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.55 uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

Dev, zoon van T'Kaya en Jordy

VERKOCHT

1ste veulenpremie

Dev is een lief zwart hengstje. Dev is geboren op 23 juni 2016. Zijn vader is eerste premie STER hengst Jordy van de bonte hoeve (vaders vader is STER Preferente hengst Dublin). Zijn moeder is eerste premie STER merrie T'Kaya van de bonte hoeve, Dev is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.46 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n)

Kenna, dochter van Kody en Jordy

VERKOCHT

Kenna is een lief zwartbont merrietje. Ze is geboren op 17 augustus 2016. Haar vader is onze STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve (vaders vader: Ster Preferente hengst Dublin). Haar moeder is eerste premie STERMERRIE Kody van de bonte hoeve (moeders vader is eerste premie Preferente hengst Zidane). Kenna is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, ze is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.50 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n)

Felim, zoon van Donna en Hilko

2de veulenpremie

Felim is een lief heterozygoot silver dapple bont hengstje. Felim is geboren op 11 februari 2017. Zijn vader is eerste premie PREFERENTE hengst Hilko van de bonte hoeve. Zijn moeder is tweede premie merrie Donna van de bonte hoeve (moeders vader onze eerste premie STER preferente hengst Zidane v/d bonte hoeve), Felim is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.48 uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij)

Cooney, zoon van Kyra en Hilko  

2de veulenpremie

VERKOCHT

Cooney is een lief heterozygoot zwartbont hengstje. Cooney is geboren op 28 februari 2017. Zijn vader is onze eerste premie PREFERENTE hengst Hilko van de bonte hoeve. Zijn moeder is eerste premie STER merrie Kyra van de bonte hoeve, Cooney is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.55 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n).

Royan, zoon van Kelcy en Jordy

1ste veulenpremie

Royan is een lief voskleurig hengstje. Royan is geboren op 24 maart 2017. Zijn vader is eerste premie Preferente hengst Jordy van de bonte hoeve. Zijn moeder is eerste premie merrie Kelcy van de bonte hoeve (moeders vader onze eerste premie preferente hengst Hilko v/d bonte hoeve), Royan is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.46 uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij) 


Collin, zoon van Polly en ???

1ste veulenpremie

Dit is een mooi zwart hengstje. Hij is geboren op 27 maart 2017. Zijn vader is een onbekende hengst uit Ierland en zijn moeder is eerste premie merrie Polly (ook uit Ierland). Collin is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.50 uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).


Moran, zoon van Luana en Jordy

1ste veulenpremie

Moran is een lief vosbont hengstje. Moran is geboren op 6 april 2017. Zijn vader is onze STER preferente hengst Jordy v/d bonte hoeve (vaders vader: ster preferente hengst Dublin). Zijn moeder is eerste premie STER merrie Luana van de bonte hoeve, Moran is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.50 uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).


Kionah, dochter van Rosie en Jordy

VERKOCHT

1ste partbred veulenpremie

Kionah is een lief heterozygoot vosbont merrietje. Ze is geboren op 7 april 2017. Haar vader is eerste premie STER hengst Jordy van de bonte hoeve. Haar moeder is onze haflinger Rosie van de bonte hoeve, Kionah is ingeschreven in het ICS Partbred HB1 B, zij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.50 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n)


Bryana, dochter van Britt en Jordy

1ste veulenpremie

Bryana  is een lief (50%kans op homozygoot) zwartbont merrietje.   Ze is geboren op 8 april 2017. Haar vader is onze eerste premie STER PREFERENTE hengst Jordy v/d bonte hoeve (vaders vader: Dublin). Haar moeder is eerste premie STER PREFERENTE merrie Britt van de bonte hoeve. Ze is ingeschreven in het ICS stamboek HB1,  is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd.  Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.50 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij n/nJillian, dochter van Madra en Maxen

2de veulenpremie

Jillian is een lief bruinbont merrietje. Ze is geboren op 10 april 2017. Haar vader is onze eerste premie hengst Maxen van de bonte hoeve (vaders vader: Eerste premie STER Preferente hengst Zidane van de bonte hoeve). Haar moeder is tweede premie merrie Madra van de bonte hoeve (moeders vader is Ster Preferente hengst Maestro), Jillian is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, ze is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.50 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n)


Nora (Nuala), dochter van Nainsy en Jordy

VERKOCHT

1ste veulenpremie

Nora is een lief zwartbont merrietje. Nora is geboren op 10 april 2017. Haar vader is onze eerste premie STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve (vaders vader: sterhengst Dublin). Haar moeder is eerste premie STER merrie Nainsy van de bonte hoeve, Nora is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, ze is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.52 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n).


Keely, dochter van Cailin en Maxen

VERKOCHT

1ste veulenpremie

Keely is een lief voskleurig merrietje. Ze is geboren op 10 april 2017. Haar vader is onze eerste premie hengst Maxen van de bonte hoeve. (vaders vader is eerste premie STER Preferente hengst Zidane van de bonte hoeve) Haar moeder is eerste premie merrie Cailin van de bonte hoeve (moeders vader is Ster Preferente hengst Maestro), Keely is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, zij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Zij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.52 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n).


Shaye, zoon van Caisy en Jordy

VERKOCHT

1ste veulenpremie

Shaye  is een lief (50%kans op homozygoot) zwartbont hengstje.  Hij is geboren op 19 april 2017. Zijn vader is onze eerste premie STER PREFERENTE hengst Jordy v/d bonte hoeve (vaders vader: Dublin). Zijn moeder is eerste premie STER merrie Caisy van de bonte hoeve (moeders vader is onze eerste premie STER preferente hengst Zidane v/d bonte hoeve en moeders moeder is onze eerste premie STER PREFERENTE merrie Britt v/d bonte hoeve),  Hij ingeschreven in het ICS stamboek HB1,  is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. loopt hij keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.50 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij n/n

Arlyn, zoon van Orla en ???

2de partbred veulenpremie

Arlyn is een lief bruinbont hengstje. Arlyn is geboren op 3 juni 2017. Zijn vader is een NRPS hengst. Zijn moeder is eerste premie STER merrie Orla van de bonte hoeve, Arlyn is ingeschreven in het ICS Partbred HB1 B, hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.46 uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij)


Nessa, dochter van T'Kaya en Jordy

1ste veulenpremie

Nessa is een lief zwart merrietje. Ze is geboren op 26 juni 2017. Haar vader is eerste premie STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve (vaders vader is STER Preferente hengst Dublin). Haar moeder is eerste premie STER merrie T'Kaya van de bonte hoeve, Nessa is ingeschreven in het ICS stamboek HB1, ze is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.40 uitkomen (geschat) PSSM1: vrij