"De bonte hoeve"

Zorgboerderij / Paardenmelkerij

Onze goedgekeurde DEKHENGSTEN

Hilko van de bonte hoeve en   Jordy van de bonte hoeve 

Dit zijn onze goed gekeurde dekhengsten die ook uw merrie mogen dekken. Hieronder staan de punten van alledrie de hengsten zodat u kunt zien wie er het beste bij uw merrie past. Als u op de naam klikt onder de foto's hierboven komt u op hun eigen pagina's uit. Wilt u contact met ons hebben klik dan hier.


Hilko van de bonte hoeve
Jordy van de bonte hoeve          
Alg. Indruk9
9
Hoofd9
10
Hals9
9
Schoft en Schouders    8   
9
Voorbenen9
10
Borst9
10
Rug9
9
Achterhand9
9
Achterbenen
8
9

Hilko van de bonte hoeve
Jordy van de bonte hoeve
Sokken
9
10
Manen en staart       9
9
Stap
9
9
Draf
99
Gedrag
10
10
Presentatie
10
10
Irish cob type


Totaal
144
150
Premie
1 ste Premie
STER PREFERENT 1ste premieVOORWAARDEN VOOR DEKKING EN STALLING :

  •  Dekken gaat op natuurlijke manier op onze paardenmelkerij. Wij komen niet naar de merrie toe maar u kunt naar ons toe komen.
  • Het dekgeld voor Hilko inclusief afdracht aan het stamboek is 350 euro en voor Jordy 400 euro. Het dekgeld dient contant betaald te worden bij het ophalen van de merrie bij de eerste dekking en is geldig voor het volledige seizoen.
  •  Merries kunnen maximaal drie keer per kalenderjaar ter dekking worden aangeboden. Is de merrie dan nog niet drachtig eisen wij een veterinair onderzoek alvorens er een nieuwe dekking plaatsvindt.
  • Merries dienen ingeënt te zijn.
  •  De veterinaire begeleiding van de merrie ( indien nodig ) gebeurt door Dierenkliniek : Dierenartsenpraktijk Langerwerf Provinciale weg 75 4909 AE Oosteind (NBr)Tel: 06 - 20 666 285 en is voor rekening van de eigenaar van de merrie.
  •  Indien er dringende veterinaire hulp nodig is voor uw dier, doen wij ook beroep op Dierenartsenpraktijk Langerwerf Provinciale weg 75 4909 AE Oosteind (NBr)Tel: 06 - 20 666 285 . Indien u dit wil kunt u ook naam en telefoonnummer van uw eigen dierenarts opgeven: ..................................................................... Tel : ............................
  • Het stalgeld bedraagt voor de merrie met of zonder veulen € 5,= / dag. Indien uw dier(en) langer dan 30 dagen op ons bedrijf blijven, dient het stalgeld maandelijks betaald te worden.
  • Bij een niet gebleken drachtigheid krijgt u na overlegging van een gustverklaring van de dierenarts in het volgende seizoen een reductie van 50% op het dekgeld van hengst waarmee uw merrie het voorgaande jaar gedekt is.
  • Paardenmelkerij "De bonte hoeve" aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, ziekte of letsel van mensen, dieren of andere.