"De bonte hoeve"

Zorgboerderij / Paardenmelkerij

Excursies en WandelingenOp 4 juni 2011 hebben we de opening van onze ontvangstruimte gehad, de opening is verricht door de voorzitter van het Leader project van de provincie Noord Brabant waarvan wij subsidie mochten ontvangen voor de bouw van deze ontvangstruimte.
In ons winkeltje verkopen wij verzorgingsproducten op basis van paardenmelk die u op de excursie kunt kopen.

Met medewerking van de provincie Noord Brabant hebben wij op ons bedrijf deze mooie ontvangstruimte kunnen realiseren zodat wij mensen kunnen ontvangen die ons bedrijf willen bezoeken of mensen die graag in "het slagenland" willen wandelen, daarbij kunt u uw auto bij ons parkeren en heerlijk wandelen in de "natte natuurparel", na afloop van uw wandeling bent u uitgenodigd om bij ons een kop koffie te nuttigen, wel van te voren even bellen om zeker te zijn dat de ontvangstruimte niet bezet is door een andere groep. (niet op zon- en feestdagen)

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de provincie noord brabant.

Vitaal, mooi en schoon Brabants platteland.
“Educatie en recreatie op en rondom “De bonte hoeve” maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal, mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de gebiedscommissie Wijde Biesbosch.