"De bonte hoeve"

Zorgboerderij / Paardenmelkerij

I am Exclusive Sam


I am Exclusive Sam

Dit is onze goede gekeurde dekhengst die ook uw merrie(s) mag dekken. Sam dekt alleen bij ons thuis, het is mogelijk uw merrie bij ons te stallen, ze krijgen dan een eigen weitje en eventueel 's-nachts op stal. Hieronder staan de punten Hilko zodat u kunt zien welke hengst het beste bij uw merrie past. Wilt u contact met ons hebben klik dan hier.I am Exclusive Sam
Alg. Indruk
9
Hoofd
9,5
Hals
10
Schoft en Schouders   9
Voorbenen
9
Borst
9,5
Rug
9
Achterhand
9
Achterbenen

9


I am Exclusive Sam
Sokken8
Manen en staart   
9
Stap

9
Draf

9
Gedrag

10
Presentatie

9
Irish cob type


Totaal

146
Premie

1 ste Premie / STERVOORWAARDEN VOOR DEKKING EN STALLING :

  • Dekken gaat op natuurlijke manier op onze paardenmelkerij. Wij komen niet naar de merrie toe maar u kunt naar ons toe komen.
  • Het dekgeld voor I am Exclusive Sam inclusief afdracht aan het stamboek is 400 euro. Het dekgeld dient contant betaald te worden bij het ophalen van de merrie bij de eerste dekking en is geldig voor het volledige seizoen.
  • Merries kunnen maximaal drie keer per kalenderjaar ter dekking worden aangeboden. Is de merrie dan nog niet drachtig eisen wij een veterinair onderzoek alvorens er een nieuwe dekking plaatsvindt.
  • Merries dienen ingeënt te zijn.
  • De veterinaire begeleiding van de merrie ( indien nodig ) gebeurt door Dierenkliniek : Dierenartsenpraktijk Langerwerf Provinciale weg 75 4909 AE Oosteind (NBr)Tel: 06 - 20 666 285 en is voor rekening van de eigenaar van de merrie.
  • Indien er dringende veterinaire hulp nodig is voor uw dier, doen wij ook beroep op Dierenartsenpraktijk Langerwerf Provinciale weg 75 4909 AE Oosteind (NBr)Tel: 06 - 20 666 285 . Indien u dit wil kunt u ook naam en telefoonnummer van uw eigen dierenarts opgeven: ..................................................................... Tel : ............................
  • Het stalgeld bedraagt voor de merrie met of zonder veulen € 5,= / dag. Indien uw dier(en) langer dan 30 dagen op ons bedrijf blijven, dient het stalgeld maandelijks betaald te worden.
  • Bij een niet gebleken drachtigheid krijgt u na overlegging van een gustverklaring van de dierenarts in het volgende seizoen een reductie van 50% op het dekgeld van hengst waarmee uw merrie het voorgaande jaar gedekt is.
  • Paardenmelkerij "De bonte hoeve" aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, ziekte of letsel van mensen, dieren of andere.