"De bonte hoeve"

Zorgboerderij / Paardenmelkerij

Kinderfeestjes

(in verband met de corona geven we tijdelijk GEEN kinderfeestjes)

Het is ook mogelijk om kinderfeestjes op onze paardenmelkerij te houden, dit kan alleen maar op de vrijdag omdat wij andere dagen druk zijn met onze zorgboerderij.

Een kinderfeestje is bij ons exclusief, u bent dus als enige op dat moment op ons bedrijf aanwezig en geen 2 of 3 kinderfeestjes door elkaar.Als de kinderen aan komen krijgen ze eerst in de ontvangstruimte wat drinken met wat lekkers erbij en is er gelegenheid om de kadootjes uit te pakken daarna laten we de kinderen zien hoe de paarden gemolken worden en hoe de melk verwerkt wordt.
Dan kunnen ze de rest van ons bedrijf en paarden bekijken terwijl er één paard opgezadeld wordt (alleen als het weer het toelaat). Dan mag ieder kind één rondje op het paard rijden (wij houden de pony vast) en daarna gaan we weer terug naar de ontvangstruimte waar de kinderen weer wat te drinken met wat erbij krijgen en ten slotte de melk ook mogen proeven als ze dat willen (niet verplicht).

Tijdens een kinderfeestje mogen de kinderen vrij in ons geitenweitje rondlopen en met de dieren knuffelen, ook richten we één van onze grote stallen in tot knuffelstal waar we een aantal konijnen, cavia's en kippen in los laten lopen, deze mogen de kinderen pakken en lekker mee knuffelen terwijl ze op een pak stro zitten. Dus ook al is het regenachtig weer is dat geen probleem want in de stal is het altijd droog.

Wij geven kinderfeestjes op ons bedrijf vanaf € 10,00 per persoon (wij rekenen de volwassenen die als begeleiding mee gaan ook als persoon mee) met een minimum van € 85,= per feestje.
Het is ook mogelijk om bij ons frietjes met een snack te eten, dan komt er € 5,= per persoon bij.

Wel van tevoren even een afspraak maken zodat we niet 2 feestjes tegelijk hebben.

Bel: 0416 - 343633 of Mail (conny@debontehoeve.nl) even om een afspraak te maken.