"De bonte hoeve"

Zorgboerderij / Paardenmelkerij

Aangeboden cobs

OP DIT MOMENT HEBBEN WE HELAAS GEEN IRISH COBS TER BESCHIKKING. WILT U TOCH GRAAG EEN IRISH COB VAN DE BONTE HOEVE DAN KUNT U ONS EEN E-MAIL STUREN ZODAT WE U OP ONZE WACHTLIJST KUNNEN ZETTEN.

Op onze paardenmelkerij hebben wij regelmatig Irish cobs te koop. Hieronder staan de cobs die op dit moment bij ons te koop zijn. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt dus de Irish cob waar nog geen "verkocht" bij staat is nog te koop. Doordat bij ons de veulentjes dagelijks meerdere keren in de hand komen zijn ze erg braaf en niet bang. Zo zijn ze niet bang voor tractors en dergelijke en kunnen zowel goed alleen op stal staan als in de groep lopen. Omdat ze op latere leeftijd, vaak 7 tot 10 maanden oud, pas worden gespeend door hun eigen moeder, hebben ze geen verlatings angst en zijn ze goed gesocialiseerd. De veulens kunnen vanaf jonge leeftijd al gereserveerd worden maar ze mogen pas bij ons weg als ze door hun eigen moeder gespeend zijn.

Als je interesse hebt, of informatie wilt, kan je contact met ons opnemen via tel: 0416 - 343633. Je kunt dan een afspraak maken om je keuze in het echt te komen bewonderen op Hogevaart 85 in Sprang-Capelle (5161 PM) en ervaren hoe braaf onze paarden zijn.
Mailen kan ook : conny@debontehoeve.nl.

Cailey, dochter van Rosie en I am Exclusive Sam

VERKOCHT

Cailey is een lief voskleurig merrietje. Cailey is geboren op 19 oktober 2019. Haar vader is onze eerste premie Ster hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is eerste premie Ster preferente hengst Jordy van de bonte hoeve). Haar moeder is onze haflinger Rosie, Cailey is ingeschreven in het ICS stamboek Partbred HB 1 B. Zij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Zij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.46 m uitkomen (geschat) PSSM1: vrij (n/n).

Finn (ruin), zoon van Teagan en I am Exclusive Sam

VERKOCHT

2de veulenpremie

Finn is een mooi bruintbont ruintje. Hij is geboren op 7 november 2019. Zijn vader is onze eerste premie Ster hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is eerste premie Ster Preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en zijn moeder is onze eerste premie STER merrie Teagan. Finn is ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide. Borstelen vind hij heerlijk en ook met gewassen worden heeft hij geen problemen. Hij is al bekend met een deken op dus ook dat is wel handig. Als hij op stal gezet wordt is dat geen enkel probleem alhoewel hij natuurlijk nog wel jong is en hij het blijste wordt om lekker rond te rennen in de weide met zijn vriendjes. Zijn schofthoogte zal ongeveer rond de 1.50 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

Kyan, zoon van Kelcy en I am Exclusive Sam

VERKOCHT

Kyan is een mooi voskleurig hengstje. Hij is geboren op 11 november 2019. Zijn vader is onze Ster hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is Ster preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en zijn moeder is onze eerste premie STER merrie Kelcy van de bonte hoeve (moeders vader is eerste premie preferente hengst Hilko van de bonte hoeve) . Kyan is ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.53 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).


Marcas, zoon van Luana en I am Exclusive Sam

VERKOCHT

2de veulenpremie

Marcas is een mooi bruinbont hengstje. Hij is geboren op 12 april 2020. Zijn vader is onze Ster hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is Ster preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en zijn moeder is onze eerste premie STER merrie Luana van de bonte hoeve. Marcas is ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.52 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

Grijs-Hope, dochter van Donna en Dev

VERKOCHT

2de veulenpremie

Grijs-Hope is een mooi zwart merrietje. Ze is geboren op 19 april 2020. Haar vader is Dev van de bonte hoeve (vaders vader is Ster preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en haar moeder is onze eerste premie merrie Donna van de bonte hoeve (moeders vader is eerste premie STER preferente hengst Zidane van de bonte hoeve) . Grijs-Hope is ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Ze is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.47 m uitkomen (geschat). PSSM1: drager (n/P1)


D'Arcy, dochter van Orla en I am Exclusive Sam

VERKOCHT

1ste veulenpremie

D'Arcy is een mooi bruinbont merrietje. Ze is geboren op 7 mei 2020. Haar vader is onze eerste premie STER hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is Ster preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en haar moeder is onze eerste premie STER merrie Orla van de bonte hoeve (moeders vader is eerste premie preferente hengst Mickey Boy) . D'Arcy is ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Ze is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide. D'Arcy vindt het heerlijk om geborsteld te worden en ook wassen is geen probleem, water vindt ze zelfs leuk en wil het graag vanuit de slang opdrinken. Ze heeft al verschillende keren een deken op gehad en dat vind ze ook niet erg. Je mag overal aan zitten, hoofd, benen, oren buik, allemaal lekker. Als je haar op stal zet is dat ook geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer rond de 1.50 m. uitkomen (geschat). PSSM1: drager (n/P1)

Devlen, zoon van Kelcy en I am Exclusive Sam

VERKOCHT

Devlen is een mooi voskleurig hengstje. Hij is geboren op 23 oktober 2020. Zijn vader is onze Ster hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is Ster preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en zijn moeder is onze eerste premie STER merrie Kelcy van de bonte hoeve (moeders vader is eerste premie preferente hengst Hilko van de bonte hoeve) . Devlen is ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.53 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).