"De bonte hoeve"

Zorgboerderij / Paardenmelkerij

Wandelingen

In verband met de corona zijn er tijdelijk GEEN wandelingen

In onze omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door natuur zoals u dat niet op veel plaatsen tegenkomt, hier komt eeuwenoud kwelwater boven waardoor een zeer gevarieerd scala aan plantensoorten boven komt zoals de zonnedauw en orchidee.


In ons winkeltje hebben wij nieuwe wandelkaarten te koop van het onlangs uitgezette nieuwe knooppunten netwerk.


Bent u van plan om bijvoorbeeld met een groep mensen te gaan wandelen in de natuur dan kunt u eventueel bij ons verzamelen, alleen op vrijdag omdat wij de andere dagen druk zijn met onze zorgboerderij.

Als er behoefte aan is kunnen wij eventueel via IVN de Waerdman een gids voor u regelen die allerlei mooie dingen weet te vertellen over de natuur in de natte natuurparel, hieraan zijn wel kosten verbonden.
Voor of na de wandeling (of allebei natuurlijk) kunt u in onze ontvangstruimte (of bij mooi weer op ons terras) een kop koffie nuttigen (€ 1,50 per kop) of een broodje met of zonder soep (broodje € 2,25, soep € 2,=,heel lekker als het koud weer is).

Het is niet toegestaan etenswaren van thuis mee te nemen en in onze ontvangstruimte cq terras te nuttigen.


Wel van te voren even een afspraak maken zodat u er zeker van bent dat de ontvangstruimte c.q. terras vrij is voor uw groep (alleen op vrijdag).Bel: 0416 - 343633 of Mail (conny@debontehoeve.nl) even voor een afspraak te maken.