"De bonte hoeve"

Zorgboerderij / Paardenmelkerij

Excursies

In verband met de corona geven we tijdelijk GEEN excursies

Het is mogelijk om een excursie te houden op onze paardenmelkerij, dit kan alleen op vrijdag omdat wij op de andere dagen bezig zijn met onze zorgboerderij.

Wij ontvangen groepen tot ongeveer 50 personen.

Je wordt ontvangen met een kop koffie met een plak cake in onze nieuwe ontvangstruimte, daarna kan je zien hoe de paarden gemolken worden en hoe de melk verwerkt wordt. Dan kan je de rest van ons bedrijf en paarden bekijken en gaan we weer terug naar de ontvangstruimte waar je ten slotte de melk ook nog kunt proeven.

Na de rondleiding kunnen wij een film over ons bedrijf en/of een film van de natuur om ons bedrijf heen laten zien, de keuze is aan jou.


Je kunt de excursie zo uitgebreid maken als je zelf wilt, zo kan je bijvoorbeeld aansluitend aan de excursie een mooie natuurwandeling of fietstocht maken in onze prachtige natte natuurparel (wandel-en fietskaarten bij ons te koop). Als je terug komt van de wandeling of fietstocht kan je in onze ontvangstruimte (of bij mooi weer op het terras) nog een kop koffie nuttigen (€ 1,50 per kop).


Als je er een echt dagje uit van wilt maken kunnen we ook nog iets te eten voor je regelen, wij koken niet zelf en zijn geen restaurant maar wij kunnen wel het één en ander laten bezorgen, denk hierbij aan chinees, een buffetje, friet of pizza.


Wij geven excursies op ons bedrijf aan groepen waarbij wij het melken laten zien vanaf € 5,= per persoon met een minimum van € 50,= per groep (dit is inclusief 2 koppen koffie en een plak cake, alle extra koffie/thee wordt extra in rekening gebracht). Wel van tevoren even een afspraak maken zodat we niet 2 groepen tegelijk hebben.


Bel: 0416 - 343633 of Mail (conny@debontehoeve.nl) even voor een afspraak te maken.